Informatie aanvraag
Verstuur

Openingstijden:

Vanaf zaterdag 25 november tot en met zaterdag 16 december is onze kwekerij geopend.

Maandag t/m vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 9:00-17:00
Zondag 10:00-16:00

Tot snel op ons Buitengoed!

+Zelf je boom uitzoeken
+Midden van het land
+Kerstevents
Openingstijden

Outdoor kerstevent

Your own company Christmastree

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Zodra je ons Buitengoed opkomt, waan je je in een magisch landschap. De torenhoge dennenbomen die als een toog over je heen buigen en je welkom heten. Niet te vergeten die echte dennengeur.

Kom jij ook het ultieme kerstgevoel ervaren? Een gezellig authentiek en outdoor samenzijn met familie, vrienden, collega's en/of relaties. Genieten van heerlijke koek en zopie, een walk thru door ons verlichte dennenbos en de mogelijkheid om je eigen kerstboom uit te zoeken. Het blijft een leuk uitje, even eruit, laarzen en warme jas aan, op zoek naar die ene kerstboom!

Liever toch geen kerstboom in huis, dan kun je voor andere leuke kerst gerelateerde artikelen of kerstgeschenken terecht in onze kerstwinkel... Een kerstuitje, net even een tikkeltje anders dan anders, op een unieke plek, centraal in Nederland gelegen met voldoende parkeergelegenheid.

Je eigen zakelijke kerstevent samenstellen? Neem contact met ons op via +31 (0)30 65 63 896 of via info@kerstbomentekoop.nl