Informatie aanvraag
Verstuur

Openingstijden:

Vanaf zaterdag 25 november tot en met zaterdag 16 december is onze kwekerij geopend.

Maandag t/m vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 9:00-17:00
Zondag 10:00-16:00

Tot snel op ons Buitengoed!

+Zelf je boom uitzoeken
+Midden van het land
+Kerstevents
Openingstijden

Over ons

De gezichten achter de Boomgaard......nieuwsgierig? Kom snel eens langs en ervaar onze gastvrijheid!
Buitengoed de Boomgaard bestaat al sinds 1975, maar daarvoor was de boomgaard en bijbehorende landerijen reeds in het bezit van de Familie van Zijl, van generatie op generatie, veranderde het bedrijf door de jaren heen van fruitteeltbedrijf en kerstboomkwekerij, camping, naar allround recreatiebedrijf.
Wij, Michel en Edy proberen samen met een team van enthousiaste collega's vol passie 7 dagen in de week klaar te staan voor iedereen die kampeert, daggast is, iets wil vieren of gewoon een dag bij ons het ultieme buitengevoel komt ervaren. Daarbij staat persoonlijk contact, gastvrijheid, sfeer en beleving centraal.

Wij willen ons gevoel delen, het gevoel van blote voeten in het gras, genieten van de geur van bloesem of de geur van een kampvuur waar je uren kan kletsen met familie of vrienden, genieten van de kinderen (wij hebben er inmiddels drie) die zich net als ik (Edy) vroeger, eindeloos in de buitenlucht kunnen vermaken met hutten bouwen, skelteren, slootje springen, kikkers vangen, boompje klimmen of reuze vogelnesten bouwen in het net gemaaide gras.
De plek in de boomgaard waar ons werk, ons leven is geworden en waar geen dag hetzelfde is.


Wil jij dit gevoel ook ervaren? Kijk dan ook eens bij onze vacatures of stage mogelijkheden. Als erkend leerbedrijf staan onze stagemogelijkheden vermeld op S-BB.

Vacatures Buitengoed de Boomgaard

Is het jouw droombaan om heerlijk in de buitenlucht te werken in een hecht, klein team, in een klein groen paradijs onder de rook van Utrecht?Stap bij ons binnen voor meer informatie, pak de telefoon of stuur je cv met selfie naar welkom@buitengoeddeboomgaard.nl en wie weet hebben wij een openstaande vacature voor jou!

Moet ik reserveren om een kerstboom om te zagen?
<p>Je hoeft niet te reserveren, vanaf 25 november zijn wij dagelijks geopend voor het zagen of spitten van je kerstboom. Ook kun je een Nordmann bij ons uitzoeken vanaf ons kerstbomenplein, deze kan je echter niet zelf zagen.</p><p>Let op: we hebben een beperkte vooraad bomen die je zelf kunt zagen of spitten!</p>
Kan ik ook een Nordmanboom zelf zagen?

Alleen onze traditionele sparren zijn zelf te zagen of spitten. De Nordmann kun je helaas niet zelf zagen of spitten, die staan al gezaagd op ons kerstbomenplein.

Zijn de kerstartikelen uit de winkel ook online verkrijgbaar?
Helaas niet, je kunt wel inspiratie opdoen, maar wij verkopen ze alleen in onze kerstwinkel.
Kan ik ook een cadeaubon krijgen voor een kerstboom?

Wij bieden cadeaubonnen aan, deze zijn in te ruilen in onze kerstwinkel of voor een kerstboom.

Moet ik zelf een schep of zaag meenemen?
Nee, zagen en scheppen zijn aanwezig bij ons op de kwekerij.
Zijn jullie kerstbomen biologisch?
Onze bomen zijn grotendeels biologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen.
Hoe verzorg ik mijn kerstboom?

Geef de boom dagelijks water, ook als hij geen kluit heeft of hou de aarde/kluit vochtig. Geef bij het water ook het zakje voeding dat wordt meegegeven bij aankoop van de boom, als je een gezaagde boom hebt.

Laat bij vorst de boom eerst acclimatiseren voordat je de boom naar binnen haalt, bij voorkeur in de schuur of tegen een buitenmuur van het huis
Zet de boom niet naast een kachel of open haard of andere warmtebron.

Bieden jullie ook een houten kruis aan onder een gezaagde kerstboom?
Helaas niet, want ook een gezaagde kerstboom heeft water nodig. Wij verkopen hiervoor de Easyfix standaard.
Mag ik bij een kerstevent mijn eigen catering of entertainment regelen?
Inzet externe partijen is alléén mogelijk in overleg met Buitengoed de Boomgaard.
Bieden jullie arrangementen of events op maat?
<p>Voor onze kerstevents bieden wij vaste arrangementen, maar je kan het zo&nbsp;<span style="font-size: 1em;">gek maken als je zelf wilt. Een draaimolen? Christmas Carols of je eigen kerstpakket samenstellen? In overleg met één van onze eventplanners is veel mogelijk.</p>
Is er muziek aanwezig tijdens de kerstevents of kunnen we een gospelkoor inhuren?
<p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;">Een (achtergrond)muziekje hoort er natuurlijk bij, maar onze locatie is niet geschikt voor luide (versterkte) muziek.</p><p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;">Omdat Buitengoed de Boomgaard aangemerkt staat als buitenlocatie zijn er duidelijke restricties m.b.t. het geluidsniveau. Buitengoed de Boomgaard beschikt over een eigen geluidsinstallatie met limiter, hierop kan je je eigen muziek, iphone of een ander device installeren en die over deze muziekinstallatie laten afspelen.</p><p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;"><span style="font-size: 1em;">In huur externe partijen altijd in overleg. Voor versterkte / harde muziek, is Buitengoed de Boomgaard helaas niet de juiste locatie.</p>