+31 30 65 63 896

Onze kwekerij

Elk seizoen z’n charme

De seizoenen maken het leven op het bosrijke land steeds afwisselend. De cyclus van zaaien, groeien en oogsten, van jong leven dat volwassen wordt. Nergens genieten we zo van de seizoenen als op ons Buitengoed. Nu de winter is aangebroken richten wij ons op de kerstdagen. Het passievol kweken van mooie oersterke bomen zit in ons DNA en doen we al langer dan 50 jaar. Van miniboompje voor op het keukentafeltje tot bomen van 8m hoog die prijken op stadspleinen. Eigen kweek, eigen velden & altijd vers! Tevens kun je bij ons terecht voor allerlei aanverwante kerstartikelen en wij verkopen de Easyfix standaard. Dé standaard waarmee je boom in een mum van tijd staat.

Nordman spar (het neusje van de zalm)

Deze spar heeft mooie dikke donkergroene naalden en een zeer mooie vorm. De zachte naalden die niet prikken vallen NIET uit. De nordman heeft dikke stevige takken, zodat je zonder probleem zwaardere kerstbollen en versieringen in je boom kunt hangen. De teeltduur van een boom van 1,5m is 10 jaar, maar biedt dan wel een zeer kwaliteitsvol product.

De Omorica

De Omorica is gekenmerkt door zijn zilverachtige kleur, die te wijten is aan de witte onderzijde van de naalden. Hij heeft een slankere groei dan die van de gewone spar. De Omorica heeft ook iets minder naaldafval dan de gewone kerstboom.

De klassieke kerstspar

Deze heerlijke ruikende klassieker doet al jaren dienst als kerstboom. Hij heeft een piramidale groei, is heldergroen en zeer dicht vertakt.

Nobilis takken

Haal naast je kerstboom nog meer kerstsfeer in huis en ga zelf aan de slag met deze prachtige takken. Denk aan een kerstkrans aan je voordeur of een kerststuk voor op de keukentafel. Zo haal je zelf de kerstsfeer in huis.

Kwekerij
Particulier
Zakelijk
Beleving
Geopend vanaf vrijdag 27 november
Volg het laatste nieuws
Onderdeel van Buitengoed de Boomgaard