+31 30 65 63 896

Je eigen boom zagen of spitten

Je eigen boom omzagen

Een kinderhart kun je niet gelukkiger maken. Samen met je vader, moeder, opa & oma, broers of zusjes op zoek naar een prachtige boom in het dennenbos. Dit is wat wij al jaren doen en waar we goed in zijn. Onder het genot van warme lekkernijen, het kerstwinkeltje vol met hebbedingen is er voor ieder wat wils. Op een plek waar, zelfs als het regent de zon schijnt.
Gedurende de winterdagen met ingang van vrijdag 27 november starten wij met de verkoop van kerstbomen & kerstgerelateerde producten zoals versiering, verlichting en allerlei leuke hebbedingetjes.

Het kerstboomzagen gaat dit jaar uiteraard gewoon door, wel willen we je vragen ook hier bij ons op de kwekerij je aan de geldende overheidsmaatregelen te houden rondom corona.
* Volg de aanwijzingen van onze Buitengoed medewerkers
* Kom zoveel mogelijk alleen of met 1 huishouden
* Houd 1,5 meter afstand
Alleen de fijnspar kun je vers van het veld uitzoeken, de nordman bomen zijn reeds gezaagd.
Ben je niet in de gelegenheid om naar onze kwekerij te komen dan kun je dit jaar volledig coronaproof je kerstboom digitaal uitzoeken, het enige wat je nodig hebt is whatsapp, maak hiervoor een afspraak met een van onze Buitengoedmedewerkers. info@kerstbomentekoop.nl

Ons kerstwinkeltje

Ons kerstwinkeltje is helaas gesloten. Volgend jaar zijn we weer geopend en kan je al je kerstproducten bij ons scoren!

Verkooppunt van Easyfix standaard

Wij verkopen sinds een aantal jaren de easyfix standaard. Wil je ook je kerstboom opzetten binnen 5 seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard de oplossing. De kerstboom word bij aankoop voorgeboord zodat je de standaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er gemakkelijk op kunt plaatsen. De kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud hij zijn naalden langer en blijft deze nog langer mooi. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kwekerij
Particulier
Zakelijk
Beleving
Geopend vanaf vrijdag 27 november
Volg het laatste nieuws
Onderdeel van Buitengoed de Boomgaard