Informatie aanvraag
Verstuur

Openingstijden:

Vanaf zaterdag 25 november tot en met zaterdag 16 december is onze kwekerij geopend.

Maandag t/m vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 9:00-17:00
Zondag 10:00-16:00

Tot snel op ons Buitengoed!

+Zelf je boom uitzoeken
+Midden van het land
+Kerstevents
Openingstijden

Kerst events

Your own company Christmastree!

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Zodra je ons Buitengoed opkomt, waan je je in een magisch landschap. De torenhoge dennenbomen die als een toog over je heen buigen en je welkom heten. Niet te vergeten die echte dennengeur.

Kom jij ook het ultieme kerstgevoel ervaren? Van 6 december tot 22 december verwelkomen we je in ons ware Winter Wonderland. Een gezellig authentiek en outdoor samenzijn met familie, vrienden, collega's en/of relaties. Genieten van heerlijke koek en zopie, een walk thru door ons verlichte dennenbos en de mogelijkheid om je eigen kerstboom uit te zoeken. Het blijft een leuk uitje: even helemaal eruit, laarzen en warme jas aan, op zoek naar die ene kerstboom!

Liever toch geen kerstboom in huis, dan kun je voor anderen leuke kerst gerelateerde artikelen of kerstgeschenken terecht in onze kerstwinkel. Of we creëren samen een andere bijzondere gebeurtenis voor jullie relaties of personeel.

Dus ben je op zoek naar een kerstuitje die net een tikkeltje anders is dan anders? Op een unieke plek, midden in Nederland en ook nog eens goed bereikbaar? Vraag dan hier meteen je offerte op.


Highlights:

 • Mogelijkheid om zelf je traditionele kerstboom om te zagen of spitten
 • Geef een kerstboom of kerstpakket cadeau
 • Warm op met Koek & Zopie, kampvuur, marshmallows en meer
 • Geniet van diverse warme lekkernijen uit de rollende keukens
 • Letters to Santa (voor de kleintjes):download onze Buitengoed kleurplaat, kleur hem op je mooist in en stop hem in de brievenbus van de kerstman. Wie weet win jij een prachtig kerstcadeau!

Onze arrangementen en activiteiten
Om jullie collega's of relatie's het ultieme kerstgevoel te laten beleven, kan je kiezen uit verschillende arrangementen en activiteiten. Het is maar net hoe groots of juist klein je het wilt. Bekijk hieronder alvast de highlights van onze arrangementen. Wil je een nog beter beeld krijgen? Vraag dan hier onze brochure aan.

Je eigen zakelijke kerstevent samenstellen?
We hebben al van alles voorbij zien komen. Van kerstmarkt en kerstborrel tot drive thru of walkthru: er is heel veel mogelijk.Vraag Edy en Alma naar de mogelijkheden via +31 (0)306563896 of via info@kerstbomentekoop.nl.

Eerst nog meer sfeer proeven? Bekijk dan hieronze sfeerimpressie van vorig jaar!

Arrangementen

Arrangement Easy *

 • 100-200 personen
 • 2,5 uur (of langer)
 • twee foodtrucks

Arrangement Classic **

 • 100-400 personen
 • 2,5 uur (of langer)
 • drie foodtrucks

Arrangement Exclusive ***

 • 100-400 personen
 • meerdere foodtrucks
 • extra koffiecorner

Moet ik reserveren om een kerstboom om te zagen?
<p>Je hoeft niet te reserveren, vanaf 25 november zijn wij dagelijks geopend voor het zagen of spitten van je kerstboom. Ook kun je een Nordmann bij ons uitzoeken vanaf ons kerstbomenplein, deze kan je echter niet zelf zagen.</p><p>Let op: we hebben een beperkte vooraad bomen die je zelf kunt zagen of spitten!</p>
Kan ik ook een Nordmanboom zelf zagen?

Alleen onze traditionele sparren zijn zelf te zagen of spitten. De Nordmann kun je helaas niet zelf zagen of spitten, die staan al gezaagd op ons kerstbomenplein.

Zijn de kerstartikelen uit de winkel ook online verkrijgbaar?
Helaas niet, je kunt wel inspiratie opdoen, maar wij verkopen ze alleen in onze kerstwinkel.
Kan ik ook een cadeaubon krijgen voor een kerstboom?

Wij bieden cadeaubonnen aan, deze zijn in te ruilen in onze kerstwinkel of voor een kerstboom.

Moet ik zelf een schep of zaag meenemen?
Nee, zagen en scheppen zijn aanwezig bij ons op de kwekerij.
Zijn jullie kerstbomen biologisch?
Onze bomen zijn grotendeels biologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen.
Hoe verzorg ik mijn kerstboom?

Geef de boom dagelijks water, ook als hij geen kluit heeft of hou de aarde/kluit vochtig. Geef bij het water ook het zakje voeding dat wordt meegegeven bij aankoop van de boom, als je een gezaagde boom hebt.

Laat bij vorst de boom eerst acclimatiseren voordat je de boom naar binnen haalt, bij voorkeur in de schuur of tegen een buitenmuur van het huis
Zet de boom niet naast een kachel of open haard of andere warmtebron.

Bieden jullie ook een houten kruis aan onder een gezaagde kerstboom?
Helaas niet, want ook een gezaagde kerstboom heeft water nodig. Wij verkopen hiervoor de Easyfix standaard.
Mag ik bij een kerstevent mijn eigen catering of entertainment regelen?
Inzet externe partijen is alléén mogelijk in overleg met Buitengoed de Boomgaard.
Bieden jullie arrangementen of events op maat?
<p>Voor onze kerstevents bieden wij vaste arrangementen, maar je kan het zo&nbsp;<span style="font-size: 1em;">gek maken als je zelf wilt. Een draaimolen? Christmas Carols of je eigen kerstpakket samenstellen? In overleg met één van onze eventplanners is veel mogelijk.</p>
Is er muziek aanwezig tijdens de kerstevents of kunnen we een gospelkoor inhuren?
<p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;">Een (achtergrond)muziekje hoort er natuurlijk bij, maar onze locatie is niet geschikt voor luide (versterkte) muziek.</p><p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;">Omdat Buitengoed de Boomgaard aangemerkt staat als buitenlocatie zijn er duidelijke restricties m.b.t. het geluidsniveau. Buitengoed de Boomgaard beschikt over een eigen geluidsinstallatie met limiter, hierop kan je je eigen muziek, iphone of een ander device installeren en die over deze muziekinstallatie laten afspelen.</p><p style="color: rgb(46, 46, 46); font-family: nerislight;"><span style="font-size: 1em;">In huur externe partijen altijd in overleg. Voor versterkte / harde muziek, is Buitengoed de Boomgaard helaas niet de juiste locatie.</p>