Informatie aanvraag
Verstuur

Openingstijden:

Vanaf zaterdag 25 november tot en met zaterdag 16 december is onze kwekerij geopend.

Maandag t/m vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 9:00-17:00
Zondag 10:00-16:00

Tot snel op ons Buitengoed!

+Zelf je boom uitzoeken
+Midden van het land
+Kerstevents
Openingstijden

Bereikbaarheid

Buitengoed de Boomgaard ligt centraal, midden in Nederland en is met auto, OV en fiets gemakkelijk bereikbaar.

Ons adres:
Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9
3981 HG Bunnik(Utrecht)

Met de auto

Routebeschrijving vanuit de richting Utrecht

Neem op de A12 richting Arnhem de afslag Bunnik. Onderaan de afslag ga je rechtsaf met een bocht van 180 graden als het ware weer langs de oprit terug.Na ongeveer 1 kilometer kom je aan bij het buitengoed. Bekijkvoor een actueel reisadvieswww.anwb.nl/verkeer/routeplanner.

Routebeschrijving vanuit de richting Arnhem

Neem op de A12 richting Utrecht de afslag Bunnik. Onderaan de afslag ga je rechtsaf richting Odijk. Rij onder het viaduct door. Ongeveer 20 meter na het stoplicht ga je rechtsaf, voor Kassing de Raaphof langs.
Na ongeveer 1 kilometer kom je aan bij het buitengoed. Bekijk voor een actueel reisadvies www.anwb.nl/verkeer/routeplanner.

Trein

Elk half uur gaan er vanaf Utrecht CS en Veenendaal/Maarn treinen naar Bunnik. De reis vanaf Utrecht CS duurt 6 minuten. Vanaf het station in Bunnik is het 10 minuten lopen.

Bus

Vanaf Utrecht CS of Zeist kun je met bussen 53 en 41. De bushalte is vlakbij de camping. De bus doet er 20 minuten over vanuit Utrecht en 15 minuten vanuit Zeist.
Stap uit bij halte Bunnik Station. Vanaf daar is het 10 minuten lopen. Ga onder het viaduct door. Neem de traverse/fietsbrug de A12 over. Volg de Parallelweg een paar honderd meter. Tussen de hoge dennenbomen aan je rechterhand zit de ingang van Buitengoed De Boomgaard.
Check voor een actueel reisadvies www.9292.nl

Met de fiets

Buitengoed De Boomgaard is ook goed bereikbaar met de fiets. Vanaf het centrum van Utrecht doe je er bijvoorbeeld een half uur over.
Bekijk je route op www.anwb.nl/verkeer/routeplanner